www.sierjuwelen.be

evelien@sierjuwelen.be
Houtzagerijstraat 12

9308 Aalst

Tel: 0476-50.77.09

© 2019 by Sier Juwelen.

VERZENDEN & RETOUR

Zending

Wij kiezen er voor om met Bpost samen te werken en tijdens uw bestelling hebt u de keuze uit verschillende verzendmogelijkheden.

Binnen België zijn dit de volgende mogelijkheden:
 

  • Gewone zending

€3.50 verzendkost

  • Zending met tracking

€6,00 verzendkost

  • Gratis afhalen in Aalst en Gent
       (na afspraak)
     

Levering
 

Uw bestelling wordt gemiddeld binnen vijf werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden tenzij anders gemeld. Levering gebeurt via BPOST. Dit neemt ongeveer 1 tot 3 werkdagen in beslag binnen België. Leveringen binnen Europa nemen ongeveer 3 tot 9 werkdagen in beslag en leveringen buiten Europa ongeveer 7 tot 19 werkdagen.

Retourneren

Producten aangekocht via de webshop kunnen geruild worden binnen een termijn van 14 dagen. Deze kunnen dan gewisseld worden voor een ander product of de aankoop kan worden terug betaald. De reeds betaalde verzendkosten worden niet terugbetaald. De aankoop moet terug gestuurd worden in de originele verpakking. Wanneer de verpakking echter beschadigd is, kunt u niet meer afzien van de aankoop.

Herstellingen of onopzettelijke beschadiging kunnen binnen een termijn van 3 maand (na aankoop) terug gestuurd en gerepareerd worden. Het product wordt door ons beoordeeld in hoeverre de schade te wijten is aan een fout in de productie.

In beide gevallen vragen wij om eerst contact op te nemen met ons via mail, dit kan op evelien@sierjuwelen.be

Wij aanvaarden geen retours of herstellingen zonder een voorafgaande communicatie via mail! 

Bij een omruiling zijn er enkel kosten verbonden wanneer de prijs van het nieuw gekozen artikel hoger ligt dan het initieel aangekochte product. Zowel de verzendkosten voor het terug sturen als de eventueel nieuwe kosten bij het terug sturen van herstelling of omruiling zijn voor rekening van de klant.

Een artikel moet in een degelijke verpakking worden terug gestuurd. Dit betekent in het doosje waardoor verdere beschadiging van het juweel voorkomen wordt. Een artikel dat los in een enveloppe wordt verstuurd, aanvaarden wij NIET als geldige retour. 

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon